Omgeving

Geniet van de prachtige omgeving

Ontdek en geniet

In de prachtige omgeving van Ouddorp vindt u de mooiste en schoonste stranden van Nederland, prachtige natuur, een mooi centrum en andere bezienswaardigheden. In de natuur kunt u heerlijk fietsen, wandelen of zonnen. In het centrum van Ouddorp kunt u terecht voor de alledaagse boodschappen, maar ook kunt u genieten op de vele terrassen in het mooi centrum van Ouddorp. 

Stranden

De schoonste stranden

Ouddorp kenmerkt zich door de vele stranden en strandopgangen die er zijn. Het dorp is omgeven van water aan de noord, zuid en westkant. U kunt heerlijk vertoeven op het Noordzeestrand, Brouwersdam of aan de Grevelingen. Het Noordzeestrand is te bereiken via verschillende strandopgangen. Een aantal van deze strandopgangen zijn op loopafstand van onze locatie. Daarnaast is de Brouwersdam gemakkelijk te bereiken. Bij de stranden van Ouddorp kunt ook genieten op de vele terrassen van de strandtenten en restaurants gelegen nabij het strand.

Ontdek meer

De Mekkerstee

Landwinkel, kaas en geiten

Op De Mekkerstee in Ouddorp kunt u genieten van een heerlijk dagje uit met de kinderen. De Mekkerstee is een zorgboerderij in Ouddorp waar mensen met een beperking onder begeleiding werken. Zij helpen bij de verzorging van die dieren, helpen in de landwinkel of het restaurant. In de landwinkel zijn verschillende streekproducten te verkrijgen, maar ook de kazen die zelf gemaakt worden. Tijdens het bezoek kunt u genieten van een kopje koffie in ons restaurant of genieten van een heerlijk ambachtelijk ijsje.

Ontdek meer

Centrum

Winkelen, borrelen, genieten

In het centrum van Ouddorp zijn verschillende winkels te vinden voor de alledaagse boodschappen, uw interieur, mode of alledaagse verzorging. Naast de gezellige winkels heeft het centrum ook verschillende restaurants waar u kunt genieten van een kop koffie, heerlijke lunch of heerlijk dineren. Zo heeft u bijvoorbeeld Het Schouwtje, Hotel Akershoek, Viswinkel Ouddorp of het knusse restaurant In de Groene Lanteern.

Ontdek onze prachtige locatie

Alles is in de buurt

Ons appartement en studio's liggen in het prachtige Ouddorp nabij het strand. In onze mooie tuin kunt u genieten van de natuur, prachtig bloemen en de rust. Vanuit onze studio's heeft u een geweldig mooi uitzicht. Zowel het strand als het centrum is gemakkelijk en snel te bereiken. In onze prachtige tuin zijn niet alleen mooie bloemen te vinden, maar ook faciliteiten voor de kinderen om heerlijk te spelen.